6977152303 6908265490 Αγίου Αλεξίου 14, Καλάβρυτα bllanaj71@gmail.com, tekilanai9@gmail.com
hero image
 
     
     
  Πετράς Καλαβρύτων (Αποστόλης)
Χτίσιμο Πέτρας - Πέτρινες Κατασκευές Καλάβρυτα - Διαμόρφωση Χώρου - Πλακοστρώσεις - Επενδύσεις Πέτρας & Οικοδομικές Μικροεπισκευές Καλάβρυτα Αχαΐα 


Η επιχείρησή μας “Πετράς Καλαβρύτων (Αποστόλης)” η οποία βρίσκεται στα Καλάβρυτα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με το χτίσιμο πέτρας, πέτρινες κατασκευές και επενδύσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση στα Καλάβρυτα, στην Πάτρα, στο Αίγιο και σε όλη την Αχαΐα, κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και όλων τον απαραίτητο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο δύσκολες και πολύπλοκες πέτρινες κατασκευές με σύγχρονες και ποιοτικές πρακτικές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
 
  μπορούμε να αναλάβουμε επενδύσεις και χτισίματα με πέτρα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου σας, περιφράξεις - πεζούλια, τζάκια, μπάρμπεκιου, φούρνους, πλακοστρώσεις καθώς και οικοδομικές μικροεπισκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αχαΐα, κατόπιν συνεννόησης.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις για τον χώρο σας.

Η εμπειρία μας στις πέτρινες κατασκευές, σε συνδυασμό με την κατάλληλη γνώση, την τεχνογνωσία, τα δεκάδες έργα που έχουμε ολοκληρώσει σε όλη την Αχαΐα αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζει να μας εμπιστευτείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΛΥΣΕΙΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ


Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο και συνδυάζοντάς τες με την παραδοσιακή τέχνη της πέτρας, μπορούν να σας εξασφαλίσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα για κάθε πέτρινη κατασκευή που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Στόχος μας είναι αφενός η δημιουργία ξεχωριστών, κομψών και ποιοτικών κατασκευών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Καλάβρυτα, την Πάτρα, το Αίγιο και όλη την Αχαΐα κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ