6977152303 6908265490 Αγίου Αλεξίου 14, Καλάβρυτα bllanaj71@gmail.com, tekilanai9@gmail.com
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Πετράς Καλαβρύτων (Αποστόλης) | Πέτρινες Κατασκευές Καλάβρυτα Αχαΐα


Η επιχείρησή μας “Πετράς Καλαβρύτων (Αποστόλης)” η οποία βρίσκεται στα Καλάβρυτα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από πέτρινες κατασκευές σε όλη την Αχαΐα, μπορεί να σας προτείνει μοναδικές και κομψές λύσεις για χτισίματα και επενδύσεις με πέτρα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Είτε επιθυμείτε την κατασκευή του κτιρίου σας με πέτρα, είτε κάποια επένδυση με πέτρα ή και την πλακόστρωση της αυλής σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την μακροχρόνια εμπειρία μας και να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας θα σας δικαιώσει.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Πέτρινα Σπίτια
  Πέτρινες Διακοσμήσεις
  Τοιχεία - Περιφράξεις
  Παρτέρια
  Επενδύσεις Τζακιών
  Ψησταριές - Φούρνοι
  Επενδύσεις Τοίχων
  Πλακοστρώσεις
  Κυβόλιθους
  Οικοδομικές Μικροεπισκευές
 
     
  Μαζί μπορούμε να επιλέξουμε τα ιδανικά πετρώματα για την κατασκευή σας και να αναλάβουμε να την ολοκληρώσουμε άμεσα, οικονομικά και με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΟΛΕΣ

τις πέτρινες κατασκευές και επενδύσεις που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες σας, αλλά και να ολοκληρώνουμε κάθε εργασία μας μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την αναπαλαίωση πέτρινων κατασκευών και πέτρινων κτιρίων πραγματοποιώντας διορθώσεις ρηγμάτων, καθαρισμό με νεροβολή και τέλος αρμολόγηση.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό αυλών με νεροβολή, χαρίζοντας μονατικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Καλάβρυτα, την Πάτρα, το Αίγιο και όλη την Αχαΐα κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ